Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Hubertus Hendrix, koetsier, geboren te Nunhem op 5 juli 1879, zoon van Josephus Hendriks en Johanna Hubertina Geraets.


Hij is getrouwd te Nunhem op 6 februari 1905 met
Catharina Hubertina Geraedts, modenaaister, geboren te Roermond op 10 juli 1881, dochter van Caspar Geraedts en Johanna Maria Haex.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Maria Catharina, geboren te Roermond op 14 juni 1907.
    Zij is getrouwd te Roermond op 8 januari 1946 met Joannes Maria Schreurs, verzekeringsagent, geboren te Beegden op 15 november 1909, overleden te Linne op 1 september 1975, zoon van Gerard Hubertus Schreurs en Philomena Helena Wassenberg.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina