Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Josephus Hendriks, landbouwer, geboren te Nunhem op 18 mei 1833, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 juli 1911, zoon van Leonard Hendrijkx en Hendrina van der Velden.


Hij is getrouwd te Nunhem op 20 april 1874 met
Johanna Hubertina Geraets, dienstmeid, geboren te Neer op 7 december 1845, wonende te Swalmen, te Neer, te Haelen en te Nunhem, overleden aldaar op 26 februari 1916, dochter van Seger Geraets en Jeanne Scheeres.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Doodgeboren zoon, geboren te Nunhem op 7 augustus 1877.
  • 6 : Joannes Joseph, gemeentearbeider en dienstknecht, geboren te Nunhem op 14 augustus 1883, wonende te Neer, overleden te Roermond op 16 februari 1951.
    Hij is getrouwd te Roermond op 6 juni 1911 met Anna Wilhelmina Kessels, dienstbode, geboren te Kessel rond 1885, dochter van Matthijs Kessels en Johanna Elisabeth Scheres.
  • 7 : Joannes Hubertus, bakker, geboren te Nunhem op 25 februari 1886.
    Hij is getrouwd te 's-Hertogenbosch op 24 februari 1922 met Theodora Lusia Berendsen, dienstbode, geboren te Huissen op 29 september 1888, dochter van Johannes Berendsen en Lusia Berends.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina