Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Christiaan Leonardus Hubertus van Roij, landbouwersknecht en dienstknecht, geboren te Beesel op 30 juli 1913, overleden te Nunhem op 14 juni 1989, zoon van Jacobus Hubertus van Roij en Anna Maria Smeets.


Hij is getrouwd te Nunhem op 24 april 1944 met
Anna Wilhelmina Servatia van den Berken, geboren te Nunhem op 25 oktober 1921, overleden te Roermond op 13 december 1988, begraven te Nunhem op 17 december 1988, dochter van Hendrikus Hubertus van den Berken en Maria Petronella Verheijden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina