Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Geertrudis Henrica Christina Hubertina Alofs, geboren te Nederweert op 13 september 1912, dochter van Johannes Hubertus Alofs en Elisabeth Wilhelmina Hubertina Hendriks.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 4 augustus 1939 met
Johannes Hendrikus Cramers, landbouwer, geboren te Grevenbicht op 30 december 1908, zoon van Peter Joseph Cramers en Maria Elisabeth Hoofwijk.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina