Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmina Maria van Roij, geboren te Nunhem op 8 mei 1916, overleden te Heerlen op 11 september 1984, dochter van Jacobus Hubertus van Roij en Anna Maria Smeets.


Zij is getrouwd te Hoensbroek op 6 oktober 1939 met
Peter Verkoijen, mijnwerker, geboren te Tegelen op 20 september 1913, overleden te Heerlen op 10 april 1977, zoon van Lambert Verkoijen en Hubertina Gertrud Francisca Pollen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina