Gezinsoverzichten

Versie mei, 2018

Hendrikus Maria Hubertus Evers, bankwerker, geboren te Swalmen op 2 februari 1884, overleden te Roermond op 30 augustus 1945, zoon van Johannes Hubertus Evers en Johanna Huberdina Janssen.


Hij is getrouwd te Nunhem op 20 januari 1908 met
Anna Catharina Naus, geboren te Neer op 28 februari 1882, overleden te Maasniel op 8 juni 1940, dochter van Johannes Naus en Maria Catherina Ottenheim.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de wet op bescherming persoonsgegevens zijn ook de personen die geboren zijn na 1916 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina