Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrik Hubertus Koninx, electriciën, geboren te Haelen op 31 december 1902, overleden te Brunssum op 20 maart 1993, zoon van Hendrik Koninx en Anna Gertrudis Kuijpers.


Hij is getrouwd te Hoensbroek op 21 mei 1926 (1) met
Maria Elisabeth Offermans, geboren te Hoensbroek op 2 april 1904, overleden te Heerlen op 15 augustus 1955, dochter van Mathijs Abraham Offermans en Anna Maria Pijls.

Hij was gehuwd (2) met
Maria Sibilla Gelissen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina