Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hermanus Jacobus Theodorus Maibaum, electrische monteur, geboren te Groningen op 16 juli 1892, wonende te Heerlen, overleden te Roggel op 12 november 1918, zoon van Johannes Frans Wilhelm Theodor Maibaum en Margaretha Johanna Hermana Tidders.


Hij is getrouwd te Veendam op 14 november 1917 met
Maria Francisca Ernst, geboren te Veendam op 27 maart 1894, wonende te Heerlen, dochter van Bernardus Ernst en Henderika Johanna Koorman.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina