Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Phillipens, geboren te Nunhem rond 1762, overleden aldaar op 13 november 1843, dochter van Jean Phillipens en Marguerithe Beurskens.


Zij was gehuwd met
Theodorus Rachels, geboren te Vugt (Canton Mechelen) rond 1759, overleden te Nunhem op 22 mei 1821, zoon van Joannes Rachels en Joanna Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis, geboren te Nunhem rond 1791, overleden aldaar op 30 januari 1856.
  • 2 : Marguerithe, geboren te Nunhem rond 1798, overleden aldaar op 9 augustus 1810.
  • 3 : Catherine, geboren te Nunhem rond 1802, overleden aldaar op 17 augustus 1811.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina