Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus Bernardus Veugen, geboren te Roggel op 15 november 1918, overleden te Horn op 5 juli 2005, begraven te Heythuysen op 8 juli 2005, zoon van Peter Joannes Veugen en Anna Maria Catharina Kirkels.


Hij was gehuwd met
Maria Catharina Schreurs, geboren te Heythuysen op 28 september 1918, overleden aldaar op 12 oktober 2005, begraven aldaar op 17 oktober 2005, dochter van Hendrikus Johannes Schreurs en Maria Gertrudis Rijks.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina