Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Catharina Ronckers, modiste, geboren te Baexem op 10 december 1874, overleden te Weert op 11 juli 1958, dochter van Hubertus Ronckers en Maria Catharina Maessen.


Zij is getrouwd te Baexem op 22 april 1904 met
Frederik Albert Doensen, telegrafist en stationchef N.S., geboren te Weert op 14 september 1879, overleden te Oirschot op 21 november 1968, zoon van Petrus Joannes Doensen en Elisabeth Hubertina Linssen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Johannes Josephus Hubertus, geboren te Baexem op 12 maart 1906, overleden te Maastricht op 10 maart 1987.
    Hij is getrouwd te Eindhoven op 5 oktober 1934 met Maria Hubertina Elisa Spronck, geboren te Gronsveld op 18 september 1912, overleden aldaar op 29 december 1998, dochter van Pieter Hubertus Spronck en Maria Elisabeth Houten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina