Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Martinus Peters, geboren te Grathem op 21 september 1838, overleden te Baexem op 6 januari 1888, zoon van Joannes Peeters en Elisabeth Kolen.


Hij was gehuwd met
Maria Catharina Kierkels, landbouwster, geboren te Heythuysen op 17 april 1848, overleden te Baexem op 6 december 1891, dochter van Pierre Kirkels en Petronille Ketelaers.
(Zij is later getrouwd te Baexem op 22 februari 1889 met Michiel Berghs, landbouwer, geboren te Baexem op 27 december 1851, overleden aldaar op 23 augustus 1924, zoon van Theodore Berghs en Margarite Vermeulen. (Hij is later getrouwd te Baexem op 17 juni 1892 met Maria Joanna Verkennis, geboren te Baexem op 21 september 1858, overleden aldaar op 17 augustus 1936, dochter van Goedefridus Verkennis en Hendrina Ullers.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina