Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christina Falkenstein, kramer, geboren te Raesfeld (D) op 4 juli 1882, dochter van Stefhan Falkenstein en Anna Maria Schmitz.


Zij is getrouwd te Venlo op 7 januari 1903 met
Nicolaas Hubertus Kraus, kramer en mandenmaker, geboren te Roermond op 24 december 1874, zoon van Paulis Kraus en Judith Hubertina Larue.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antoon, geboren te Appeldoun rond 1910, overleden te Roggel op 24 september 1911.
  • 2 : Peter Hubert, geboren te Horn op 10 januari 1912.
    Hij is getrouwd te Asten op 8 december 1933 met Josephina Kraus, geboren te Horst rond 1915, dochter van Wilhelm Hubertus Kraus en Helena Hölzken.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina