Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Gubbels, geboren te Grathem op 25 februari 1900, overleden op 19 augustus 1979, begraven te Egchel, dochter van Peter Mathijs Gubbels en Hendrina Elisabeth Schroijen.


Zij is getrouwd te Helden op 2 februari 1925 met
Jozef Brummans, landbouwer, geboren te Helden op 1 februari 1895, overleden te Venlo op 22 augustus 1963, zoon van Theodorus Brummans en Margaretha Huijs.
(Hij is eerder getrouwd te Helden op 30 september 1918 met Maria Josephina Tegelaers, dienstmeid, geboren te Nederweert op 16 oktober 1896, overleden te Helden op 18 mei 1921, dochter van Mathijs Tegelaers en Petronella van Brussel.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina