Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Lambert Coopmans, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 24 januari 1812, overleden te Baexem op 8 maart 1900, zoon van Joseph Coopmans en Petronilla van Raetingen.


Hij is getrouwd te Baexem op 9 april 1853 met
Maria Catharina Roost, dienstmeid, geboren te Mörmter-Wardt (D) op 25 november 1815, overleden te Baexem op 25 februari 1886, dochter van Pieter Roost en Joanna Goeden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Baexem op 29 augustus 1854.
  • 2 : Anna Catharina, geboren te Baexem op 20 februari 1856, wonende te Budel, overleden te Baexem op 21 januari 1947.
    Zij is getrouwd te Baexem op 21 april 1881 met Lambert Meusen, dienstknecht, geboren te Roggel op 4 februari 1856, wonende te Budel, overleden te Baexem op 9 september 1944, zoon van Michiel Meusen en Anne Guillelmine Versteegen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina