Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Hubertina van Roij, geboren te Roggel op 16 maart 1903, overleden op 14 december 1988, begraven te Baexem, dochter van Christianus Hubertus van Roij en Johanna Hendriks.


Zij is getrouwd te Baexem op 27 april 1934 met
Peter Joseph Berghs, geboren te Baexem op 29 juni 1897, overleden aldaar op 30 maart 1979, begraven aldaar, zoon van Pieter Joannes Berghs en Maria Agnes Vestjens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Baexem op 13 september 1943.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina