Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Hubertina Gubbels, geboren te Grathem op 20 april 1901, overleden te Helden-Panningen op 2 september 1985, dochter van Peter Mathijs Gubbels en Hendrina Elisabeth Schroijen.


Zij is getrouwd te Helden op 14 april 1927 (1) met
Peter Jacobus Janssen, landbouwer, geboren te Helden op 29 juni 1903, overleden te Venlo op 4 maart 1961, zoon van Johannes Janssen en Dorothea Kessels.

Zij was gehuwd (2) met
Gerardus Zetsen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina