Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrina Moonen, geboren te Hunsel op 2 november 1799, overleden te Baexem op 25 december 1852, dochter van Simon Moonen en Anna Snijkers.


Zij is getrouwd te Hunsel op 14 april 1831 met
Jean Matthieu Janssen, kleermaker en landbouwer, geboren te Neeritter-Beersel op 30 augustus 1804, overleden te Molenbeersel op 23 juni 1878, zoon van Antoine Janssen en Elisabeth Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Antonius, geboren te Neeritter op 12 mei 1833.
  • 4 : Simeon, geboren te Baexem op 2 april 1838.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina