Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Maria van Bussel, geboren te Roggel op 11 april 1893, overleden te Weert op 26 juni 1967, dochter van Peterus Joannes van Bussel en Angelina Maria Steijvers.


Zij is getrouwd te Nederweert op 1 mei 1917 met
Jozeph Noblesse, sluisknecht, geboren te Neer op 18 augustus 1890, wonende te Nederweert, overleden te Leersum op 7 augustus 1958, zoon van Carolus Noblesse en Maria Catharina Silvrants.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina