Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Hubertina Oijen, dienstbode, geboren te Horn op 3 november 1859, overleden aldaar op 28 december 1946, dochter van Paulus Oijen en Joanna Loven.


Zij is getrouwd te Horn op 22 mei 1893 met
Martinus Leonardus Barten, landbouwer, geboren te Roermond op 12 augustus 1862, overleden aldaar op 18 augustus 1941, zoon van Martinus Barten en Anna Maria Cornelissen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina