Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henri Curvers.


Hij was gehuwd met
Elizabeth Coleij.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hendrik, landbouwer, geboren te Neeritter rond 1765, overleden aldaar op 27 januari 1835.
    Hij was gehuwd met Gertrudis Koolen, landbouwster, geboren te Ittervoort rond 1761, overleden te Neeritter op 26 december 1830, dochter van Henrij Koolen en Marie Ummissen.
  • 3 : Peter, landbouwer, geboren te Neeritter op 8 april 1778, overleden aldaar op 1 april 1860.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 30 mei 1802 met Helena Colardin, landbouwster, geboren te Thorn op 9 juni 1778, overleden te Neeritter op 30 december 1852, dochter van Lamber Colardin en Catharine Schoufs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina