Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Henricus Hubertus Meusen, arbeider, geboren te Grathem op 9 oktober 1882, overleden op 14 november 1950, zoon van Wilhelmus Hubertus Meusen en Joanna Nijs.


Hij is getrouwd te Weert op 19 november 1914 (1) met
Maria Elisabeth Frenken, geboren te Weert op 29 april 1888, overleden op 24 november 1918, dochter van Adrianus Jacobus Frenken en Ida Gertrudis Kirkels.

Hij is getrouwd op 14 april 1927 (2) met
Gertrudis Elisabeth Jetten, geboren te Weert op 24 december 1883, overleden aldaar op 25 juni 1968, dochter van Hubertus Josephus Jetten en Joanna Cuijpers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina