Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Mennen, landbouwer, geboren te Lierop op 1 januari 1783, overleden te Weert-Keent op 14 maart 1865, zoon van Jan Mennen en Johanna Maria Verhees.


Hij is getrouwd te Weert op 10 mei 1810 met
Helena Broens, landbouwster, geboren te Altweerterheide op 21 september 1782, overleden te Weert-Keent op 30 augustus 1854, dochter van Mathijs Broens en Joanna Catharina Roijmans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus, landbouwer, geboren te Weert op 26 september 1818, overleden te Roggel op 21 november 1889.
    Hij is getrouwd te Weert op 5 juni 1845 met Joanna Moonen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Roggel op 20 juni 1820, overleden aldaar op 1 mei 1877, dochter van Thomas Moonen en Joanna Pijls.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina