Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Barbera van Dael, landbouwster, geboren te Neeritter op 27 september 1803, overleden te Molenbeersel op 27 december 1890, dochter van Jan van Dael en Anna Maria Smeets.


Zij is getrouwd te Neeritter op 6 februari 1840 met
Guillaume Moonen, landbouwer, geboren te Hunsel-Beersel op 28 oktober 1806, overleden te Molenbeersel op 19 januari 1889, zoon van Simon Moonen en Anna Snijkers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Hunsel-Beersel op 6 oktober 1842.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina