Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Emmerence Schreurs, landbouwster, geboren te Haelen op 5 januari 1816, overleden te Swalmen op 28 maart 1865, dochter van Joannes Schreurs en Martina Boonen.


Zij is getrouwd te Buggenum op 7 oktober 1840 (1) met
Wilhelmus Obers, landbouwer, geboren te Swalmen op 17 juni 1813, overleden aldaar op 20 januari 1848, zoon van Jacobus Obers en Hendrina Coenen.

Zij is getrouwd te Swalmen op 16 augustus 1849 (2) met
Petrus Hubertus Puts, geboren te Posterholt op 23 augustus 1823, overleden aldaar op 3 juni 1878, zoon van Theodorus Puts en Gertrudis Timmermans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina