Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lambert Schreurs, landbouwer, geboren te Haelen op 13 mei 1819, overleden aldaar op 20 oktober 1859, zoon van Joannes Schreurs en Martina Boonen.


Hij is getrouwd te Haelen op 12 november 1855 met
Anna Maria Catharina Timmermans, rentenierster, geboren te Kessel op 3 maart 1824, wonende te Haelen, overleden aldaar op 24 oktober 1857, dochter van Antonius Timmermans en Wilhelmina Heldens.
(Zij is eerder getrouwd te Haelen op 26 november 1845 met Eugene Nijssen, timmerman, geboren te Haelen op 22 mei 1807, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 december 1854, zoon van Henricus Nijssen en Maria Gertrudis van Herten.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina