Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Paulus Laarmans, landbouwer, geboren te Gemert op 16 april 1827, overleden te Weert op 8 juli 1914, zoon van Antonij Laarmans en Allegonda de Groot.


Hij is getrouwd te Roermond op 5 mei 1859 met
Wilhelmina Naus, geboren te Helden op 20 oktober 1826, overleden te Roggel op 25 april 1894, dochter van Wilhelmus Naus en Helena Jacobs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertruda Hubertina, modiste, geboren te Roermond rond 1860.
    Zij is getrouwd te Helden op 3 juni 1889 met Cornelis Keiren, zadelmaker, geboren te Helden rond 1855, zoon van Petrus Keiren en Theodora Wilms.
    (Hij is later getrouwd te Kessel op 18 november 1892 met Willemina van Kessel, naaister, geboren te Kessel rond 1862, dochter van Antoon van Kessel en Anna Maria Impelmans.)
  • 2 : Joannes, geboren te Roermond rond 1865, overleden te Roggel op 7 oktober 1886.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina