Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Ulen, geboren te Heythuysen op 1 februari 1847, overleden te Breijell (D) op 27 mei 1892, dochter van Cornelis Ulen en Johanna Catharina Caris.


Zij is getrouwd te Breyell (D) op 17 april 1871 (1) met
Joannes Janssen, mandenmaker, geboren te Roggel op 20 februari 1839, overleden te Breijell (D) op 17 november 1886, zoon van Pierre Janssen en Petronelle van Empel.

Zij is getrouwd te Breijell (D) op 28 juli 1890 (2) met
Peter Mathias Hahnen, geboren te Breyell (D) op 27 september 1828, overleden aldaar op 19 mei 1896, zoon van Wilhelm Hahnen en Maria Gertrud Thielen.
(Hij was weduwnaar van Anna Catharina Kreuels, overleden te Breyell (D) op 3 april 1890.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina