Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Hilven, dienstknecht, geboren te Kessenich (B) op 17 september 1810, overleden te Hunsel op 11 oktober 1861, zoon van Joannes Hilven en Catharina Penders.


Hij was gehuwd (1) met
Catharina Lemmen, overleden te Kessenich op 3 februari 1841.

Hij is getrouwd te Hunsel op 12 oktober 1853 (2) met
Maria Theresia Janssen, geboren te Pol en Panheel op 23 augustus 1815, overleden te Hunsel op 19 november 1883, dochter van Jan Janssen en Joanna Vissers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina