Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathis Henderickx, landbouwer, geboren te Grathem op 22 oktober 1785, overleden te Stramproy op 29 december 1861, zoon van Godefridus Henderikx en Petronella Vestiens.


Hij is getrouwd te Wessem op 18 mei 1810 met
Anne Marie Seerden, geboren te Swartbroek op 25 maart 1784, dochter van Pierre Seerden en Elisabeth Mathijssen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Elisabeth, geboren te Nederweert op 25 november 1822.
  • 3 : Anna Geertrui, geboren te Weert op 4 augustus 1825.
    Zij is getrouwd te Weert op 11 oktober 1849 met Simon Gile, venter, geboren te Heythuysen op 20 juli 1819, overleden te Weert op 20 mei 1868, zoon van Theodorus Gielen en Joanna Heijligers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina