Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Jacobs, geboren te Roggel op 26 februari 1885, wonende te Baexem, overleden te Weert (Z) op 28 januari 1971, begraven te Baexem op 2 februari 1971, dochter van Wilhelmus Jacobs en Petronella Lenders.


Zij is getrouwd te Baexem op 27 april 1923 met
Wilhelmus Hubertus Winkelmolen, geboren te Grathem op 7 mei 1882, wonende te Baexem, overleden aldaar op 21 november 1956, zoon van Joachim Hubertus Winkelmolen en Jacomina Hubertina Sentjens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina