Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacobus Hubertus Jacobs, geboren te Baexem op 10 maart 1895, overleden te Heerlen op 9 november 1972, begraven te Grathem, zoon van Wilhelmus Jacobs en Petronella Lenders.


Hij is getrouwd te Grathem op 10 mei 1929 met
Maria Sophia Hubertina Sentjens, geboren te Grathem op 22 oktober 1895, overleden te Heythuysen op 5 januari 1973, begraven te Grathem, dochter van Theodorus Sentjens en Catharina Hubertina Segers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina