Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Maria Geurts, wonende te Maasbree.


Zij was gehuwd met
Thomas Thissen, wonende te Maasbree.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan, akkerman en landbouwer, geboren te Maasbree rond 1797, wonende te Roggel, overleden aldaar op 3 september 1878.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 16 april 1823 met Aldegonda Lenders, landbouwster, geboren te Maasbree rond 1792, overleden te Heythuysen op 6 november 1860, dochter van Jean Silvestre Leenders en Maria Smeets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina