Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Gertrude Ramakers, landbouwster, wonende te Grathem.


Zij was gehuwd met
Hubert Verkoulen, landbouwer, wonende te Grathem.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, landbouwer, geboren te Grathem op 9 juli 1788, wonende te Baexem, overleden te Nederweert op 27 januari 1868.
    Hij is getrouwd te Baexem op 3 april 1818 met Maria Gertrudis Nijskens, landbouwster, geboren te Baexem op 13 maart 1798, wonende aldaar, overleden te Nederweert op 19 mei 1866, dochter van Petrus Nijskens en Elisabeth Kirkels.
  • 2 : Christina, geboren te Grathem op 4 maart 1798, wonende te Roggel, overleden aldaar op 24 februari 1876.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina