Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Hubertus Janssen, slager, geboren te Roggel op 27 november 1884, zoon van Antonius Janssen en Christina Vossen.


Hij is getrouwd te Antwerpen op 12 juni 1908 met
Anna Coletta Hubertina Verlinden, dienstmeid, geboren te Haelen op 6 maart 1882, dochter van Henricus Verlinden en Petronella Trienekens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christine, geboren te Berchem (B) op 1 april 1910, overleden te Brussel (B) op 29 mei 1939.
    Zij is getrouwd te Meijel op 15 september 1930 met Alphons Arnold Joseph Hubert Timmermans, chauffeur, geboren te Meerssen op 23 april 1911, zoon van Emil Joseph Hubert Timmermans en Maria Agnes Hubertina Gielen.
    (Hij is later getrouwd te Krakow (P) op 3 januari 1943 met Anna Koch, geboren te Giebutxow op 14 juni 1917, overleden te Ontario Canada op 26 juni 1994.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina