Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmina Tullemans, geboren te Roggel op 28 februari 1902, overleden te Weert op 16 januari 1954, dochter van Mathias Tullemans en Johanna Maria Engels.


Zij is getrouwd te Weert op 21 april 1938 met
Joannes Matheus Henricus Camp, landbouwer, geboren te Weert op 25 november 1907, overleden aldaar, zoon van Jan Mathijs Camp en Joanna Gertruda Hendrikx.
(Hij was weduwnaar van Joanna Catharina Verscheijden, overleden te Weert op 26 december 1935. Hij was later gehuwd met Maria de Goey.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina