Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Godefridus Verwielen, landbouwer, geboren te Nederweert op 14 januari 1844, wonende te Grathem, overleden aldaar op 29 maart 1914, zoon van Mathijs Verwielen en Gertrudis Aerts.


Hij is getrouwd te Grathem op 6 juni 1879 met
Anna Maria Linssen, landbouwster, geboren te Grathem op 18 april 1851, wonende aldaar, overleden aldaar op 5 september 1923, dochter van Godefridus Linssen en Anna Gertrudis Peters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Mathias, geboren te Grathem op 2 augustus 1880, overleden te Heerlen op 28 juni 1952.
    Hij was gehuwd met Maria Theresia Hamm, geboren te Krefeld (D) op 28 maart 1880, overleden te Heerlen op 6 augustus 1965, dochter van Peter Hamm en Anna Sophia van Roij.
  • 4 : Maria Elisabeth, geboren te Grathem op 24 april 1887, overleden aldaar op 20 juni 1888.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina