Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Peters, landbouwster, geboren te Ittervoort-Haler op 26 december 1804, dochter van Peter Peeters en Gertrudis Roijen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 20 november 1844 met
Mathijs Snijders, landbouwersknecht en landbouwer, geboren te Maasniel op 22 mei 1802, zoon van Pieter Snijders en Aldegonda Lucas.
(Hij is eerder getrouwd te Beegden op 15 november 1826 met Anna Catharina Reijnders, landbouwersdochter, geboren te Beegden rond 1804, overleden aldaar op 5 november 1843, dochter van Mathias Reijnders en Maria Bergs.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik Hubert, geboren te Beegden op 30 oktober 1846.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 3 april 1875 (1) met Mechtildis Hubertina Halermans, geboren te Heel en Panheel op 7 juni 1851, dochter van Jan Mathijs Halermans en Maria Margaretha Nelissen.
    Hij is getrouwd te Beegden op 7 mei 1880 (2) met Petronella Franssen, geboren te Beegden op 11 juli 1836, dochter van Peter Franssen en Geertruide Berben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina