Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Willemina Jannis, geboren te Helden op 12 augustus 1813, overleden te Roggel op 5 januari 1868, dochter van Peter Janis en Mechtildis Scheers.


Zij is getrouwd te Helden op 26 juli 1858 met
Corneille Caelers, landbouwer en akkerman, geboren te Roggel op 17 juni 1817, overleden aldaar op 20 januari 1885, zoon van Johannes Kalers en Petronella Baetsen.
(Hij is eerder getrouwd te Roggel op 24 april 1844 met Corneillie Vossen, landbouwster, geboren te Roggel op 13 juni 1809, overleden aldaar op 10 februari 1858, dochter van Theodorus Vossen en Gertrudis van Roij. (Zij is eerder getrouwd te Roggel op 11 februari 1835 met Bernard Messemaekers, metselaar, geboren te Roggel op 7 december 1807, overleden aldaar op 7 juli 1841, zoon van Johannes Messemaeckers en Gesina Koldehof.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina