Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Willekens, dienstmeid, geboren te Nederweert op 13 maart 1828, overleden te Roggel op 4 april 1864, dochter van Theodorus Willekens en Helena Ramakers.


Zij is getrouwd te Baexem op 14 oktober 1861 met
Johannes Lemmen, akkerman, geboren te Roggel op 26 november 1816, overleden aldaar op 25 januari 1891, zoon van Cornelius Lemmens en Joanna Peters.
(Hij is eerder getrouwd te Roggel op 26 oktober 1852 met Guillelmine Henderiks, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 2 april 1815, overleden te Baexem op 23 augustus 1861, dochter van Jean Hendrikx en Joanna Catarina Letiens.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Baexem op 18 oktober 1862.
  • 2 : Doodgeboren dochter, geboren te Roggel op 30 maart 1864.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina