Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Agnes Ghielen, akkervrouw.


Zij was gehuwd met
Willem Knippenbergh.

Uit dit huwelijk:
 • 1 : Peter, bouwman, geboren te Helden rond 1792.
  Hij is getrouwd te Helden op 4 februari 1823 met Joanna Zeelen, dienstmeid, geboren te Helden rond 1794, dochter van Peter Zeelen en Maria Boodts.
 • 2 : Mathias, landbouwer, geboren te Helden op 18 januari 1794, wonende aldaar en te Roggel, overleden aldaar op 6 september 1859.
  Hij is getrouwd te Helden op 18 februari 1833 met Margaretha Janssen, landbouwster en akkermeid, gedoopt te Roggel op 26 juli 1797, wonende te Helden en te Roggel, overleden aldaar op 27 maart 1875, dochter van Carolus Janssen en Catrina van de Venne.
 • 3 : Antonetta, geboren te Helden rond 1797.
  Zij is getrouwd te Helden op 11 maart 1829 met Jan Janssen, akkerman en landbouwer, geboren te Helden op 11 april 1807, zoon van Peter Janssen en Joanna Janssen.
  (Hij is later getrouwd te Helden op 16 mei 1838 met Anna Maria Janssen, akkermeid, geboren te Kessel op 16 augustus 1807, dochter van Janus Janssen en Martina Derckx.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina