Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Johannes Scherers, landbouwer, gedoopt te Roggel op 20 augustus 1777, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 oktober 1860, zoon van Petrus Scherers en Ida Slabbers.


Hij is getrouwd te Roggel op 12 september 1811 met
Maria Anna Verschuuren, landbouwster, gedoopt te Roggel op 10 maart 1775, wonende aldaar, overleden aldaar op 28 maart 1864, dochter van Adrianus Verschuuren en Petronella Schrijnewerkers.
(Zij is eerder getrouwd te Roggel op 25 april 1804 met Hubertus Houben, landbouwer, gedoopt te Roggel op 2 november 1757, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 november 1810, zoon van Mathias Houben en Maria Pils.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina