Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Boden, wonende te Kwaad Mechelen (B).


Zij was gehuwd met
Jan Aerts, wonende te Kwaad Mechelen (B).

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan, blaauwverver en landbouwer, geboren te Kwaad Mechelen (B) rond 1791, wonende te Heythuysen en te Roggel, overleden aldaar op 8 juli 1858.
    Hij was gehuwd met Maria Theresia van Lier, blaauwververfster, geboren te Heythuysen, gedoopt aldaar op 15 oktober 1790, wonende aldaar en te Roggel, overleden aldaar op 23 december 1865, dochter van Winandus van Lier en Anna Raetsen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina