Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Catharina Teunissen, dienstmeid, geboren te Nederweert op 15 maart 1829, overleden te Haelen op 14 maart 1900, dochter van Michiel Theunissen en Gertrudis Winckelmoelen.


Zij is getrouwd te Maasniel op 5 februari 1863 (1) met
Renerus Stokx, landbouwer, geboren te Maasniel op 7 juni 1808, overleden aldaar op 7 januari 1880, zoon van Mathis Stox en Maria Gertrudis Wulms.
(Hij is eerder getrouwd te Maasniel op 26 juli 1852 met Maria Agnes Crompvoets, geboren te Maasniel op 8 oktober 1821, dochter van Joannes Crompvoets en Joanna Lamers.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Johannes Bapthist, landbouwer, geboren te Maasniel op 14 april 1867, overleden aldaar op 25 februari 1941.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 11 januari 1897 met Gertrudis Manackers, geboren te Swalmen op 12 februari 1870, dochter van Willem Manackers en Cornelia Huberta Hendriks.

Zij was gehuwd (2) met
Henricus Aelmans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina