Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Gertruide Teunissen, geboren te Baexem op 29 april 1816, overleden te Weert op 7 maart 1874, dochter van Michiel Theunissen en Gertrudis Winckelmoelen.


Zij is getrouwd te Nederweert op 27 april 1854 met
Jean Pijls, voddenkoper en werkman, geboren te Haelen op 28 april 1816, zoon van Henricus Pijls en Maria Catharina Engelen.
(Hij is eerder getrouwd te Nederweert op 29 april 1840 met Marie Elisabeth Vossen, landbouwster, geboren te Roggel op 26 oktober 1813, overleden te Nederweert op 26 oktober 1853, dochter van Angelus Vossen en Cornelia Vangeveld. Hij is later getrouwd te Weert op 5 januari 1876 met Anna Catharina Peerlings, geboren te Weert op 5 december 1838, dochter van Jacobus Peerlings en Joanna Maria Huismans. (Zij was weduwe van Gerardus Bergs.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina