Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Luijten, geboren te Heythuysen op 27 februari 1733, overleden te Nederweert op 10 oktober 1779, dochter van Andreas Luijten en Cornelia Hendricks.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 20 april 1762 voor de kerk met
Henricus Aletten, geboren te Heythuysen op 8 maart 1725, overleden aldaar op 17 oktober 1763, zoon van Simon Aletten en Cornelia Henrica Aben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia, landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 12 augustus 1762, overleden te Baexem op 7 juli 1846.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 18 juni 1782 voor de kerk met Martinus op Hey, landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 3 december 1757, overleden te Baexem op 8 december 1845, zoon van Stephanus Op Hey en Elisabeth Houben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina