Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth Schaken, geboren rond 1737, wonende te Ell, overleden te Ittervoort-Ell op 31 juli 1809.


Zij was gehuwd met
Joannes van Geloven, geboren rond 1726, wonende te Ell, overleden te Ittervoort-Ell op 15 juli 1814.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, akkerman, geboren rond 1764.
  • 2 : Maria Gertrudis, dagloonster, geboren te Ell op 18 augustus 1788, wonende te Roggel, overleden aldaar op 26 februari 1854.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 4 april 1823 met Christianus Wilms, dienstknecht en dagloner, gedoopt te Roggel op 25 december 1793, wonende aldaar, overleden aldaar op 5 april 1856, zoon van Joannes Wilms en Wilhelmina Verstegen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina