Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Tulkens, landbouwster, geboren te Hunsel op 8 augustus 1845, overleden aldaar op 23 februari 1886, dochter van Pierre Jean Tulkens en Marie Magdalaine Peeters.


Zij is getrouwd te Hunsel op 13 oktober 1876 met
Joannes Peeters, dienstknecht en landbouwer, geboren te Hunsel op 26 juni 1844, overleden aldaar op 23 februari 1896, zoon van Reijnier Peters en Marie Elisabeth Koolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena Maria Hubertina, dienstmeid, geboren te Hunsel op 10 september 1877, overleden aldaar op 6 februari 1901.
  • 2 : Anna Catharina, geboren te Hunsel op 1 april 1879, overleden aldaar op 4 juli 1894.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina