Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Heeskens, wonende te Roggel, overleden aldaar op 16 september 1796.


Hij was gehuwd met
Maria Bitsen, wonende te Roggel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Margareta, gedoopt te Roggel op 1 april 1766.
  • 2 : Paulus, akkerman en landbouwer, gedoopt te Roggel op 10 mei 1776, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 juli 1854.
    Hij is getrouwd te Roggel op 16 mei 1798 met Maria Pijls, akkervrouw, gedoopt te Roggel op 9 september 1780, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 oktober 1849, dochter van Godefridus Pijls en Johanna Cornelia Pluijmen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina