Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Barbara Hendricks, dienstmeid, gedoopt te Heythuysen op 4 oktober 1794, wonende te Roggel, overleden aldaar op 8 september 1851, dochter van Wilhelmus Hendricks en Catharina Beijers.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 14 juli 1841 met
Jean Raemaekers, akkerman en landbouwer, geboren te Roggel op 30 oktober 1801, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 december 1865, zoon van Johannes Raemaeckers en Johanna Maria Gielen.
(Hij is eerder getrouwd te Roggel op 20 juni 1821 met Petronelle Weekers, landbouwster, geboren te Roggel op 5 oktober 1802, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 december 1840, dochter van Henricus Weeckers en Petronella Ruttiens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina