Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Marie Marps, geboren te Karken (D) op 11 december 1757, overleden aldaar op 8 mei 1829.


Zij is getrouwd te Karken (D) op 29 augustus 1779 voor de kerk met
Arnold Kuijpers, wever, geboren te Wanlo (Krefeld) op 15 augustus 1750.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jean Joseph, wever, geboren te Kerken (D) op 1 november 1787, overleden te Roggel op 16 februari 1852.
    Hij is getrouwd te Roggel op 10 februari 1808 met Gertrudis Cuijpers, dagloonster, gedoopt te Roggel op 25 maart 1777, overleden aldaar op 24 december 1846, dochter van Jozeph Kuijpers en Engelina Hendrikx.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina