Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Martina van Oort, gedoopt te Haelen op 9 juni 1781, overleden aldaar op 4 februari 1820, dochter van Martinus van den Oort en Joanna van Dael.


Zij is getrouwd te Haelen op 16 oktober 1807 met
Francis Stox, dagloner, gedoopt te Nunhem op 24 september 1771, overleden te Haelen op 26 maart 1813, zoon van Martinus Stocks en Margaretha Knops.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Marie Gertrude, geboren te Haelen op 19 mei 1811, overleden aldaar op 25 april 1816.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina